InfraConcept – ONS HUIS-MERK

Een naam die staat voor uitgekiende en doeltreffende infraroodsauna’s.
Het allerbelangrijkste van een infraroodcabine is hoe je er als gebruiker de werking van ondervindt. Bij ons in de toonzaal hebben we de gewoonte om onze klanten te laten testen. We luisteren eerst goed naar uw doelstelling en eventuele lichamelijke klachten en laten u dan diverse merken testen. Het is een feit dat de cabines van InfraConcept in de meeste gevallen als beste worden getest. Niet dat we deze cabines willen naar voor schuiven maar de feiten liegen nooit.

Hoe komt dit ?

Combinatie van full-spectrum en carbon stralers

Als we alles in de media bekijken wordt het voor een potentiële klant niet simpel om ‘door het bos de bomen te zien’…

Er word gegoocheld met diverse soorten stralers die volgens het ene merk bvb magnesium-oxide stralers of quartz-stralers aanbevelen en daar dan loodrecht tegenover een ander merk gaan staan die op hun beurt Halogeen-stralers of bvb Keramische of Incoloy stralers aanprijzen. Zeg zelf, niet simpel.

Carbon + Full Spectrum heaters: een top-combinatie.

Bij de InfraConcept reeks is er steeds een combinatie van carbon-heaters en full spectrum heaters. U wordt, als het ware, omarmd door de carbon-panelen die een heel gezellige warmte stralen. Deze heaters produceren lange- en middengolf infraroodstralen. Er zijn tevens enkele full spectrum heaters ingebouwd in elke van de InfraConcept modellen. Deze zorgen dan weer voor een diepere indringing in de spieren en gewrichten dank zij de korte golf. De full spectrum heaters zijn apart dimbaar en uitschakelbaar. U bepaalt zelf of u een sessie ondergaat met alleen carbon-straling of een combinatie van carbon + full spectrum. En dat … is … onze top-combinatie.

InfraConcept … Hier is goed over nagedacht!

Wat InfraConcept nu echt speciaal maakt is de samenstelling van percentages waaruit de full-spectrum-stralers zijn gebouwd.

Bediening in 3 aparte kringen

Het gedeelte korte-golf dat er in zit is aangepast aan de gebruikers-ervaring. Het “aanvoelen” van deze heaters is echt aangenaam. En juist dat, in samenwerking met de carbon-heaters, is een geweldige ervaring.

InfraConcept … Strak en gestroomlijnd.

Als je de InfraConcept modellen bekijkt is het eerste wat opvalt de hoge graad van afwerking. Ook de gebruikte materialen zijn allemaal top. Bij elk van de modellen is er in de cabine dan ook geen enkele vijs te zien. Op een uitgekiende manier worden ze opgebouwd en ze voelen voor elke gebruiker uiterst solide aan. De diepe ergonomische bank van maar liefst zestig centimeter zorgt voor een geweldig zitcomfort.

InfraConcept … ook de Zhichi maakt een opmerkelijk verschil.

Optioneel biedt InfraConcept u de speciale rugsteun Zhichi aan. Eens u hier gebruik hebt van gemaakt wil u echt niet anders meer. De Zhichi past zich namelijk aan, aan ieders rug. Kortom zalig.

InfraConcept … zuinig en gebruiksvriendelijk.

Hoge afwerkingsgraad

Zowel het model Vertigo als Intensity dienen te worden aangesloten op een gewoon stopcontact. Het verbruik van deze cabines blijft zeker binnen de perken en als we er dan toch een cijfer moeten op plakken kan u er van uit gaan dat een sessie van 30 minuten tussen de 30 en 40 eurocent zal kosten. Bovendien is elk model bedienbaar in 3 aparte kringen. Eigenlijk per persoon instelbaar dus … en dimbaar bovendien.

Een dubbele, van elkaar gescheiden, lichttherapie zorgt er tevens voor dat u een toffe wellness-sessie beleeft. In samenwerking met de stereo, radio, usb en bluetooth mogelijkheid is uw ervaring helemaal compleet.

Kom gerust langs in onze toonzaal te Gent/Oostakker. De InfraConcept-cabines staan er opgebouwd en kunnen uiteraard worden getest en ervaren. Steeds welkom !!!

Vertigo

Afmetingen 130 x 120 x 195 cm
Zitplaatsen2
Gewicht 195 Kg
HoutCanadese Red Cedar FSC
Stralers rug1 x 350 Watt Full Spectrum
Bijkomende stralers rug1 x 300 Watt Carbon
Stralers zijkanten2 x 300 Watt Carbon
Stralers voor2 x 500 Watt Full Spectrum
Stalers benencarbonstralers
Verlichting indirect, dimbaar
LichttherapieMet afstandsbediening
BesturingssysteemInfraConcept in 3 kringen
Rugleuning in optieindividueel aanpasbaar
Stereoradio + usb + bluetooth
Speakers2 x ingewerkt in dak
Elektriciteitgewoon stopcontact

Intensity

Afmetingen 160 x 120 x 195 cm
Zitplaatsen2
Gewicht 265 Kg
HoutCanadese Red Cedar FSC
Stralers rug2 x 350 Watt Full Spectrum
Stralers voor2 x 500 Watt Full Spectrum
Stralers zijkanten2 x 300 Watt Carbon
Stalers benencarbonstralers
Verlichting indirect, dimbaar
Lichttherapiemet afstandsbediening
BesturingssysteemInfraconcept in 3 kringen
Rugleuning in optieindividueel aanpasbaar
Stereoradio + usb + Bluetooth
Speakers2 x ingewerkt in dak
Elektriciteitgewoon stopcontact