INFRALUX INFRAROODCABINES

infralux logoEen naam die staat voor uitgekiende en doeltreffende infraroodsauna’s.
Het allerbelangrijkste van een infraroodcabine is hoe je er als gebruiker de werking van ondervindt. Bij ons in de toonzaal hebben we de gewoonte om onze klanten te laten testen. We luisteren eerst goed naar hun doelstelling en eventuele lichamelijke klachten en laten dan de mensen diverse merken testen. Het is een feit dat de cabines van Infralux in de meeste gevallen als beste worden getest. Niet dat we deze cabines willen naar voor schuiven maar de feiten liegen nooit.

Hoe komt dit ?

Als we alles in de media bekijken wordt het voor een potentiële klant niet simpel om ‘door het bos de bomen te zien’… Er word gegoocheld met diverse soorten stralers die volgens het ene merk bvb magnesium-oxide stralers of quartz-stralers aanbevelen en daar dan loodrecht tegenover een ander merk gaan staan die op hun beurt Halogeen-stralers of bvb Keramische of Incoloy stralers aanprijzen. Zeg zelf, niet simpel. Het is weliswaar een feit dat een combinatie van kortegolf-, middengolf- en langegolfstralers, de zogenoemde Full Spectrum heaters worden ondervonden als vrij agressief. En dus juist daarom als minder aangenaam worden ervaren. Infralux biedt in zijn cabines een keuze mogelijkheid of een combinatie van carbonstralers en full-spectrum stralers. En dat wordt ,zoals hier boven beschreven, ervaren als de meest aangename.

Carbon + Full Spectrum heaters: een top-combinatie.

Bij de Infralux Vista reeks is er steeds een combinatie van carbon-heaters en full spectrum heaters. U wordt, als het ware, omarmd door de carbon-panelen die een heel gezellige warmte stralen. Deze heaters produceren lange- en middengolf infraroodstralen. Er zijn tevens enkele full spectrum heaters ingebouwd in elke cabine van de Vista reeks. Deze zorgen dan weer voor een diepere indringing in de spieren en gewrichten dank zij de korte golf. De full spectrum heaters zijn apart dimbaar en uitschakelbaar. U bepaalt zelf of u een sessie ondergaat met alleen carbon-straling of een combinatie van carbon + full spectrum. En dat … is … onze top-combinatie.

Kom gerust langs in onze toonzaal te Lokeren. Ook diverse Infralux-cabines staan er opgebouwd en kunnen uiteraard worden getest en ervaren. Steeds welkom !!!

Infralux Vista 1

1
2
Vista I
1

Afmetingen: 90 x 115 x 190 cm
Personen: 1
Houtsoort: Red Ceder
Stralers: Carbon + Full-Spectrum
Vloerwerwarming: Ja
Lichttherapie: Lichttherapie met 9 verschillende kleuren
Stereo: Radio met Usb aansluiting en SD kaart + bluetooth
Elektrisch: 1700 watt ( simpel stopcontact)

2

Het kleinste model van de Infralux serie maar wel volledig in Red Ceder.

Heeft dus dezelfde kenmerken als zijn “grote broers”.

Ook in een beperkte ruimte kan u een geweldige infrarood-sessie ondergaan. De combinatie van carbon heaters en full-spectrum heaters is echt een verademing. Ook de lichttherapie en radio met usb aansluiting en bluetooth is gemonteerd.

Jouw prijs: € 2345

Infralux Vista 2

1
2
Vista II
1

Afmetingen: 120 x 115 x 190 cm
Aantal personen: 2
Aantal stralers: 6 carbon-stralers + 3 full-spectrum
Elektrisch: 2000 Watt ( geen extra voorziening nodig)
Hout: Red Ceder
Extra’s inclusief: Lichttherapie , Radio/usb/bluetooth

2

Het model Infralux Vista 2 kan door 2 personen worden gebruikt. Ook de grote glaspartij geeft een zeer aangenaam gevoel van vrijheid.

Dit combinatie van zowel carbon-heaters als full-spectrum heaters maken van uw cabine een oord van relaxatie en/of therapie. U bepaalt zelf welke heaters u gebruikt of niet gebruikt. Uiteraard kunnen ook beide soorten samen worden aangewend.

Dit model is standaard ook voorzien van een kleurentherapie en tevens is er een stereo met radio en usb/bluetooth aansluiting.

Jouw prijs: € 2795

Infralux Vista 3

1
2
Vista 3
1

Afmetingen: 151 x 115 x 190 cm
Aantal personen: 2
Stralers:  carbon-stralers + full spectrum
Elektrisch: 2400 Watt ( geen extra voorziening nodig)
Hout:  Red Ceder
Extra’s: Lichttherapie , Radio/usb/sd kaart

2

Het model Infralux Vista 3 is gemaakt in Red Ceder.

De carbonstralers zorgen voor een totale relaxatie. Ook is er de mogelijkheid tot het aanwenden van de full-spectrum heaters. Deze zijn standaard ingebouwd en dimbaar. Dit model is standaard ook voorzien van een kleurentherapie en tevens is er een stereo met radio en usb aansluiting.

Jouw prijs: € 3395

Infralux Vista Angolo

1
2
Vista Angolo
1

Afmetingen: 151 x 151 x 190 cm (hoekmodel)
Personen: 3
Stralers: Carbon + dimbare Full Spectrum
Vloerverwarming: Ja
Hout: Red Ceder
Elektrisch: 2100 Watt ( gewoon stopcontact)
Stereo Radio met usb en sd kaart
Verlichting: prof. lichtherapie

2

Het model Infralux Vista Angolo is een hoekmodel.

Deze ruime cabine is voorzien van zowel carbonstralers als full spectrum stralers. Dus zowel kortegolf, middengolf en lange-golf-heaters zijn aanwezig. De full spectrum stralers zijn dimbaar en apart bedienbaar.

Ook de stereo met usb en sd kaart en de lichttherapie zijn ingebouwd.

Jouw prijs: € 3995

Infralux Vista 4

1
2
Vista IV
1

Afmetingen: 200 x 120 x 190 cm
Personen: 3
Stralers: Carbon + dimbare Full Spectrum
Vloerverwarming: Ja
Hout: Red Ceder
Elektrisch: 2700 Watt ( gewoon stopcontact)
Stereo Radio met usb aansluiting en bluetooth
Verlichting Prof. lichttherapie

Extra ingebouwd : ligbank

2

Infralux Vista infraroodsauna’s staan voor een afwerking van het hoogste niveau in combinatie met een strak en modern design.

Dit grote model beschikt over een lange bank die kan worden opengeklapt tot lounger.

Deze infraroodcabine is voorzien van een optimaal en maximaal gebruik van infraroodstralers (IR-A, IR-B en IR-C) en is voorzien van zowel een Radio/MP3/Aux/USB als een professionele lichttherapie.

Jouw prijs: € 3995

Infralux Vista 5

1
2
Vista IV
1

Afmetingen:200 x 145 x 190 cm
Personen: 3 a 4
Houtsoort: Red Ceder
Stralers: 9 carbonstralers en 4 dimbare Full Spectrum stralers
Vloerverwarming: Ja
Elektrisch: 3000 Watt (gewoon stopcontact)
Verlichting: Lichttherapie met 9 verschillende kleuren
Stereo Radio met USB aansluiting + bluetooth

2

De Infralux infraroodcabine’s geven onze klanten de kans om een keuze te maken in een groot gamma infraroodsauna’s van een top kwaliteit. Wij gaan met op zoek naar de geschikte cabine voor uw genot en uw gezondheid: de ideale infraroodstralers, en de beste vormgeving om tot rust te komen.

De deluxe cabines zijn een mooie combinatie van een optimaal gebruik van infraroodstralers en mooi afgewerkte IR-sauna’s met alles op en aan: Standaard voorzien van zowel een Radio met USB aansluiting en bluetooth en ook een professionele lichttherapie.

Deze cabine is de grootste in de Vista-reeks. Ook de lange bank kan hier worden omgevormd tot een echte ligplaats.

Ook hebben we IR-stralers voorzien aan de zijkanten om u de vrijheid te geven te zitten zoals u wenst zonder infraroodstraling te missen.

Jouw prijs: € 4995