fbpx

De Pellet BBQ, makkelijk en o … zo … lekker!

De pellet-bbq vindt meer en meer zijn plaats binnen de Vlaamse gezinnen, waarom? Omdat barbecueën op hout gewoon lekkerder is …… Gas geeft geen smaak af en het fabricageproces van houtskool en briketten vernietigt de smaakmoleculen in het hout waarvan ze zijn gemaakt.

Bovendien is een barbecue met pellets veel gezonder: uw gerechten komen gegarandeerd niet rechtstreeks in aanraking met de vlammen. Hierdoor kan onmogelijk verbranding ontstaan.

Voor smaak moet je hout toevoegen. Een innovatief design en moderne technologie maken barbecueën met de Pellet BBQ tot een plezier, is schoon en zonder stress.

Grillen met pellets is gemakkelijk! De pellet-bbq GEEN oppas nodig die constant het BBQ-proces moet bijstellen of het vlees moet redden van verbranding.

Met de digitale controller word de temperatuur ingesteld en geregeld. De pellets zijn gemaakt van loofhout bomen en hebben een speciale samenstelling voor snel grillen, low and slow garen, of een combinatie van beide. En …daardoor krijgt u meer tijd om bij familie, vrienden en/of gasten te blijven. Na het barbecueën, zorgt de controller voor een veilige uitschakeling van het apparaat. Ook een geweldig pluspunt is dat onze toestellen een speciale rookstand hebben waarmee u ook koud kan roken. Koud gerookte zalm is daardoor een echte smaakbom.

Gastronomische, op hout gegrilde en gerookte delicatessen … dat tovert u zo maar op tafel met onze pellet-bbq.

GF300E

1
1

Grillrooster: 50 x 60 cm
Bovenrooster: 25 x 60 cm
Temperatuurbereik: 70-230°C
Speciale rookstand
Digitaal gestuurd / instelbaar per 5°C
Bronskleurig deksel en uitlaatkap
Verkrijgbaar met diverse opties

GF300L

1
1

Grillrooster: 50 x 60 cm
Bovenrooster : 25 x 60 cm
Temperatuurbereik : 70-230°C
Speciale rookstand
Digitaal gestuurd / instelbaar per 5°C
RVS deksel en uitlaatkap
Verkrijgbaar met diverse opties

GF450

1
1

Grillrooster : 50 x 90 cm
Bovenrooster : 25 x 90 cm
Temperatuurbereik : 70-230°C
Speciale rookstand
Digitaal gestuurd / instelbaar per 5°C
Bronskleurig deksel en uitlaatkap
Verkrijgbaar met diverse opties

De enige vereisten zijn een stopcontact en het pelletreservoir, de z.g. hopper, moet met BBQ pellets zijn gevuld. Dan kan de barbecue worden opgestart, wat geheel automatisch gaat, daarna kan de gewenste temperatuur worden ingesteld. De temperatuur kan worden ingesteld van 70 t/m 230+°C, in stappen van 5°C, voor grillen, bakken of roken.

De Digitale Controller onderhoudt de ingestelde temperatuur en zorgt ervoor dat deze constant blijft. De hopper kan ruim 7,5 kg pellets bevatten, waardoor het mogelijk is om langdurig roken of langzaam garen mogelijk te maken zonder ernaar om te hoeven kijken.