WELLIS DISCOVERY

Cataloog: € 15.399

Jouw prijs: € 11.999

De Wellis Discovery is een middel-groot model van de nieuwste Wellis-familie, namelijk de “PeakLine” reeks. Deze naam hebben ze zeker niet gestolen want deze zijn van A tot Z het beste en meest innoverende op de wereldwijde markt als het op spas of jacuzzi aankomt! Indrukwekkende prestaties en looks voor u en al uw gasten.

Elke stoel heeft zo zijn eigen massage, met als grootste nieuwigheid de verstelbare hoofdkussens mét hydrotherapie ingewerkt! Anno 2018 is Wellis reeds uitgegroeid tot één van de meest kwalitatieve en allergrootste producenten op de wereldmarkt. Nu vonden ze het hoog tijd om ook qua design een stap verder te gaan: Een totaal nieuwe en prachtige omkasting! De panelen zijn gemaakt uit kunststof voor de duurzaamheid, en de hoeken zijn afgewerkt met een heel gezellige led-verlichting.

Een leuk extraatje aan het design is de mogelijkheid om uw tablet aan het filterdeksel te zetten zodat u uw favoriete tv-serie of film niet moet missen. Ook uw muziek kan van hieruit gekozen worden. Wellis denkt werkelijk aan alles om uw wellness tijd zo optimaal te benutten.

De Wellis Discovery  is een prachtige zeer gezellige en krachtige 5-personen spa die het hele lichaam weet te behandelen met zijn hydrotherapie en zeker voldoet aan de hoogste eisen. Deze spa is net als de andere PeakLine jacuzzi’s voorzien van de nieuwste wellness innovaties. Ontdek ze nu!

KuipmateriaalPolyurethaan (PU) versterkt acryl (6,3 mm)
KuipkleurenCinnabar, Pearl White, Sterling Silver, Tuscan Sun, Storm Clouds, Tranquility
OmkastingStarline : zwart, grijs of bruin
Afmetingen 218 x 218 x 97 cm
Zitplaatsen1
Ligplaatsen4
Volume931 liter
Gewicht 350 Kg
Hydro-jets61
Massagepompen2 x 2 PK + 1 x 3 PK
CirculatiepompLaing 110 Watt
Verlichting Exclusive en Starlight
BesturingssysteemGecko INK1000 + IN.TOUCH
DesinfectieUVC desinfectie systeem
Extras inclusiefVerlichtte waterval, aromatherapie
Filters3 x microban-cartridge
Elektriciteit32 ampere monofase 230 V / 3 x 16 ampere 400 V
StereoAquasoul 2.1 + 2 speakers