WELLIS EXPLORER

Cataloog: € 12.699

Jouw prijs: € 8.999

De Wellis Explorer is de “kleinste” van de nieuwste Wellis-familie, namelijk de “PeakLine” reeks. Deze naam hebben ze zeker niet gestolen want deze zijn van A tot Z het beste en meest innoverende op de wereldwijde markt als het op spas of jacuzzi aankomt! Indrukwekkende prestaties en looks voor u en al uw gasten.

Anno 2018 is Wellis Spas uitgegroeid tot één van de meest kwalitatieve en allergrootste producenten op de wereldmarkt. Nu vonden ze het hoog tijd om ook qua design een stap verder te gaan: Een totaal nieuwe en prachtige omkasting! De panelen zijn gemaakt uit kunststof voor de duurzaamheid, en de hoeken zijn afgewerkt met een heel gezellige led-verlichting.

Een leuk extraatje aan het design is de mogelijkheid om uw tablet aan het filterdeksel te zetten zodat u uw favoriete tv-serie of film niet moet missen. Ook uw muziek kan van hieruit gekozen worden. Wellis denkt werkelijk aan alles om uw wellness tijd zo optimaal te benutten.

De Wellis Explorer is een prachtige zeer gezellige en krachtige 2-personen lounger-spa die het hele lichaam weet te behandelen met zijn hydrotherapie en beschikt over de zogenaamde “love-seats”. Deze spa is net als de andere PeakLine jacuzzi’s voorzien van de nieuwste wellness innovaties. Ontdek ze nu!

KuipmateriaalPolyurethaan (PU) versterkt acryl (6,3 mm)
KuipkleurenCinnabar, Pearl White, Sterling Silver, Tuscan Sun, Storm Clouds, Tranquility
OmkastingStarline : zwart, grijs of bruin
Afmetingen 213 x 160 x 97 cm
Zitplaatsen0
Ligplaatsen2
Volume574 liter
Gewicht 300 Kg
Hydro-jets38
Massagepompen2 x 2 PK
CirculatiepompLaing 110 Watt
Verlichting Exclusive en Starlight
BesturingssysteemGecko INK1000 + IN.TOUCH
DesinfectieUVC desinfectie systeem
Extras inclusiefVerlichtte waterval, aromatherapie
Filters3 x microban-cartridge
Elektriciteit20 ampere monofase 230 V / 3 x 16 ampere 400 V