SPA WELLIS PEAKLINE KOPEN BIJ SPARADISE IN OOSTAKKER

Spa Wellis PeaklineDe Wellis PeakLine reeks hoeft in feite geen voorstelling. Dit zijn de toppers van Wellis spa’s, zowel qua grootte als qua opties en zowel de grootste als de kleinste details kennen deze spa’s en jacuzzi’s hun gelijke niet.

Spa’s van de PeakLine  serie zorgen bij elke sessie voor een onvergetelijke en meer dan ontspannende ervaring. Hoe komt dit? Door de innovatieve optie’s die in deze spa’s zitten gaan al uw grootste verwachtingen helemaal waargemaakt worden en hebt u tijdens deze heerlijke ontspanning voor alles het antwoord. In de eerste plaats bieden de spa’s van Wellis een geweldige hydro massage die helemaal afgestemd zal worden op uw lichaam.

Daarnaast beschikken deze jacuzzi’s ook over alle meer luxueuze zaken waardoor u met niets rekening moet houden. U kiest de massage die u wenst terwijl u in één van de ergonomische top plaatsen zit of ligt, in combinatie met een sfeerrijke lichtterapie en op de achtergrond uw favoriete muziek. Onze pompen zijn tenslotte zo stil dat u deze muziek niet harder hoeft te zetten dan nodig.

Ontspan, droom lekker weg.. en laat je verwennen door uw Wellis PeakLine spa!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen