Wellis Spa Olympus

Cataloog: € 29.999

Jouw prijs: € 21.499

De Wellis Spa Olympus is de grootste van de nieuwste Wellis-familie, namelijk de “PeakLine” reeks. Deze naam hebben ze zeker niet gestolen want deze zijn van A tot Z het beste en meest innoverende op de wereldwijde markt als het op spas of jacuzzi aankomt! Indrukwekkende prestaties en looks voor u en al uw gasten.

De Olympus is door zijn afmetingen een ontmoetingsplaats voor u en uw vrienden. Dit model heeft maar liefst 9 plaatsen. Anno 2018 is Wellis uitgegroeid tot één van de meest kwalitatieve en allergrootste producenten op de wereldmarkt. Nu vonden ze het hoog tijd om ook qua design een stap verder te gaan: Een totaal nieuwe en prachtige omkasting! De panelen zijn gemaakt uit kunststof voor de duurzaamheid, en de hoeken zijn afgewerkt met een heel gezellige led-verlichting.

Ook uw muziek kan via Wifi worden weergegeven door de geweldige ingebouwde stereo. Wellis denkt werkelijk aan alles om uw wellness tijd zo optimaal te benutten.

De Olympus is een prachtige zeer gezellige en krachtige -personen gezins-spa die het hele lichaam weet te behandelen met zijn hydrotherapie. Deze spa is net als de andere PeakLine jacuzzi’s voorzien van de nieuwste wellness innovaties. Alle mogelijke optie’s zitten zowat standaard ingebouwd in de Olympus. Ontdek ze nu!

KuipmateriaalFyberglass versterkt acryl (6,3 mm)
KuipkleurenCinnabar, Pearl White, Sterling Silver, Tuscan Sun, Storm Clouds, Tranquility
OmkastingHorizontside grijs, zwart of bruin
Afmetingen 354 x 230 x 98 cm
Zitplaatsen7
Ligplaatsen2
Volume2331 liter
Gewicht 900 Kg
Hydro-jets88
Massagepompen2 x 3 PK 2 snelheden + 2 x 2 PK 1 snelheid
Circulatiepomp1,2 pK circulatiepomp
Verlichting Exclusive en Starlight
BesturingssysteemGecko IN-YT8
DesinfectieUVC desinfectie systeem
Extras inclusiefVerlichtte waterval, aromatherapie, aux bediening
StereoAquaSoul 4.1 sound system
WifiSmartphone app met wifi-connectie
PulsarPulsar massage met 6 programma's
Filters3 x microban-cartridge
Elektriciteit48 ampere monofase 230 V / 3 x 20 ampere 400 V